<h2>Τυροκομικά προϊόντα</h2><p>Η εταιρεία μας “ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ” που βρίσκεται στο Άργος, παράγει  με μεράκι και ζήλο φέτα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tyrokomeiohstrougka.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Τυροκομικά προϊόντα</h2><p>Η εταιρεία μας “ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ” που βρίσκεται στο Άργος, παράγει  με μεράκι και ζήλο φέτα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tyrokomeiohstrougka.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Τυροκομικά προϊόντα</h2><p>Η εταιρεία μας “ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ” που βρίσκεται στο Άργος, παράγει  με μεράκι και ζήλο φέτα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tyrokomeiohstrougka.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Τυροκομικά προϊόντα</h2><p>Η εταιρεία μας “ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ” που βρίσκεται στο Άργος, παράγει  με μεράκι και ζήλο φέτα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.tyrokomeiohstrougka.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Γραβιέρα


Παραγωγή και εμπόριο γραβιέρας Άργος
Η εταιρεία μας “Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ” που βρίσκεται στο Άργος, παράγει  με μεράκι και ζήλο γραβιέρα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας.
 
Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από γνήσιο ελληνικό γάλα, ενώ αποφεύγουμε αυστηρά τη χρήση πρόσθετων συντηρητικών και χρωστικών. Το γάλα της τυροκόμησης παράγεται από ζώα που βόσκουν ελεύθερα στην περιοχή μας, δεν χρησιμοποιούνται λιπάσματα, εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα ή άλλοι ρυπαντές.
 
 
Η γραβιέρα είναι ένα ημίσκληρο τυρί με ανοιχτό κίτρινο χρώμα και με λεπτή κόρα το οποίο διακρίνεται για την ιδιαίτερη ελαφρώς γλυκιά γεύση του. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα. Ο χρόνος ωρίμανσης, η εποχή της συλλογής του γάλακτος και η περιοχή που τρέφονται τα ζώα είναι σημαντικά κριτήρια για την ανάδειξη της γεύσης του.
 
Έχει διακριτικό άρωμα, γεύση ελαφρά αλμυρή και γεμάτη από το βούτυρο και τις πρωτεΐνες του γάλακτος. Μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους σαν συνοδευτικό κρασιού, σε σάνουιτς ή τόστ, μαζί με φρούτα, με παξιμάδια η κριτσίνια, ακόμα και σκέτο. Πολύ συχνά χρησιμοποιείται στην μαγειρική.
 
Η γραβιέρα είναι πλούσια σε ασβέστιο, αποτελεί πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης και άριστη πηγή φωσφόρου, μαγνησίου και σιδήρου. Είναι τυρί ιδιαίτερα πλούσιο σε λίπος και καζεΐνες.
 
Η Θρεπτική αξία της Γραβιέρα:
> Θερμίδες: 118
> Πρωτεΐνη: 7,7 gr
> Λιπαρά: 9,7 gr
> Ασβέστιο: 267 mg
 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΜΥΤΙΚΑΣ ΧΟΥΝΗΣ, Άργος 21200 / Αργολίδα
Τηλ: 2751061608, 2751063417 Φαξ: 2751025696 Κιν: 6937175991